Головна » 2018 » Лютий » 12 » Нагорода «Панацея молода»
15:33
Нагорода «Панацея молода»

За ініціативи Національного фармацевтичного університету та Творчого об’єднання «Соняшник», за підтримки Міністерства освіти і науки України (лист МОН України № 1/9-72 від 01.02.2018) презентуємо  щорічну нагороду для обдарованої молоді та юнацтва «Панацея молода».

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЩОРІЧНУ НАГОРОДУ ДЛЯ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ «ПАНАЦЕЯ МОЛОДА»

Презентація щодо умов та вимогДодаток 1 та Додаток 2.

Інструкція щодо реєстрації Претендента

Скачайте реєстраційну форму та квитанцію для оплати реєстрації (ці гроші будуть використані для технічного супроводу роботи, а також для перевірки відповідності її формальним умовам отримання нагороди «Панацея молода»), роздрукуйте їх та ретельно заповніть (усі поля реєстраційної форми та поля квитанції «*Платник» та «*Призначення платежу»: ПІБ претендента та його ідентифікаційний код – заповнити обов’язково!) Оплату бажано робити через відділення ПриватБанку або Приват 24.

Зробіть чітку скан-копії (або фотокопії) реєстраційної форми та сплаченої квитанції та надішліть за електронною адресою (helianthus.panacea@gmail.com ).

Інформація, яка буде наведена у реєстраційній формі повинна бути правдивою, коректною і повністю відповідати заявці на участь для отримання нагороди для молодих науковців «Панацея молода».

Після отримання оргкомітетом реєстраційної форми та квитанції Ви отримаєте на електронну адресу повідомлення щодо успішної реєстрації. Після цього Ви можете надсилати свої роботи до оргкомітету на електронну адресу panacea@nuph.edu.ua

Переглядів: 597 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar