Головна » 2017 » Серпень » 6 » Нова премія для українських освітян від Microsoft-Ukraine
21:03
Нова премія для українських освітян від Microsoft-Ukraine

За матеріалами сайту https://imzo.gov.ua: До 15.08.2017 всі бажаючі вчителі можуть  подати анкети на премію «Вчитель-новатор» від Microsoft на Global Teacher Prize Ukraine 2018.

29 червня 2017 року в інноваційному просторі HUB 4.0 відбулася он-лайн презентація реформованого конкурсу, відомого вчителям як «Вчитель-новатор», та нової премії для українських освітян в рамках програми Microsoft Innovative Educator Expert (MIEE). Метою премії є надання вчителям та учням нових можливостей творити й ділитися, викладати й вивчати через дослідження.

Долучитися до конкурсу можуть всі бажаючі вчителі, які опанували основи сучасних технологій і використовують їх у своїй практичній діяльності. Для цього їм потрібно зробити лише 3 кроки:

  • Приєднатися до освітньої мережі Microsoft і заповнити свій профіль на сайті: https://education.com/. Обрати при реєстрації та пройти один з онлайн-курсів, щоб отримати 1000 балів та сертифікат Microsoft Innovative Educator Expert (експерта в галузі освітніх інновацій від компанії Майкрософт).
  • Створити двохвилинний файл Office Mix, Sway або відео з демонстрацією інновацій та відповіддю на декілька питань щоб отримати статус новатора.
  • Після виконання попередніх завдань слід заповнити форму кандидата (до 15 липня) на сайті:http://aka.ms/mienomination.

Вчителі зі статусом MIE Expert отримають доступ до постійного професійного зростання, обміну досвідом з колегами за всього світу, зможуть бути менторами та брати участь в роботі фокус-груп для вдосконалення освітніх продуктів Майкрософт.

Крім того, кожний з учасників зможе поборотися за спеціальну номінацію від Microsoft «Вчитель-новатор» в рамках Global Teacher Prize Ukraine 2018. Дедлайн подачі анкет на премію «Вчитель-новатор» від Microsoft на Global Teacher Prize Ukraine 2018 – до 15.08.2017 року (https://goo.gl/CvHvM0). Детальніше на сайтіhttp://globalteacherprize.org.ua

Переглядів: 456 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar