Головна » 2017 » Березень » 3 » Вітаємо Тетяну Анатоліївну Грабко - найкращого "агента змін"!
10:14
Вітаємо Тетяну Анатоліївну Грабко - найкращого "агента змін"!

За матеріалами http://www.president.gov.ua

02 березня 2017 року Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко передали сертифікат Благодійного Фонду Петра Порошенка на виплату стипендій вчителям – учасникам проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін». В числі стипендіатів - Тетяна Анатоліївна Грабко, методист Солонянського районного методичного кабінету.

 

Від щирого серця вітаємо Тетяну Анатоліівну

та бажаємо їй  міцного здоров’я, наснаги,

невичерпної енергії,  втілення в життя всіх задумів і мрій,

сімейного благополуччя та досягнення нових професійних вершин!

Під час церемонії вручення сертифікату на суму 556 тис. грн., Президент  наголосив, що сьогоднішня подія яскраве свідчення, що ініціатива зробити 2016 рік Роком англійської мови, дала можливість побачити найкращих агентів – агентів змін, які у рамках національної кампанії «Україна Speaking» проводять навчальні тренінги з підвищення рівня викладання англійської мови в загальноосвітніх навчальних закладах. 

«Сьогодні англійська мова – це як повітря. Без англійської мови просто не уявляєш собі повноцінного життя, доступу до абсолютно нового пласту знань, інструменту для саморозвитку. Власне кажучи, це дуже потужний інструмент для нашого руху в Європу», - сказав Президент.

Петро Порошенко висловив переконання, що незважаючи на завершення 2016 року - Року англійської мови, ініціатива навчання англійської мови по всій Україні буде продовжена.

Детальніше 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 667 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 lady • 19:54, 03.03.2017
Дякую за привітання! Без вашої підтримки, колеги-методисти і вчителі англійської мови, виконати цю місію було б не можливо!
avatar