Головна » 2018 » Квітень » 6 » Запрошуємо 21 квітня у Запоріжжя на перший фестиваль STEM освіти
09:22
Запрошуємо 21 квітня у Запоріжжя на перший фестиваль STEM освіти

За останні кілька років в Україні стрімко зросла популярність STEM освіти – наукового підходу, який об’єднує в собі чотири дисципліни, а саме: Science – природничі науки; Technology – технології; Engineering – технічну творчість; Mathematics – математику. STEM освіта цікава своїм нетривіальним підходом до вивчення та викладання складних речей простим, доступним та зрозумілим способом. Сьогодні STEM є окремим освітнім напрямком, що поєднує інноваційні технології у вивченні як природничих, так і художніх дисциплін.

Перший фестиваль STEM освіти, організатором якого є ГО «Соціальна справедливість «Совість»», приємно здивує гостей та учасників масштабом, змістом та формою. Особливо цікавою буде програма фестивалю, де можна буде не лише дізнатись щось нове, а й добряче розважитись. Як розповіли у організаційному комітеті, на фестивалі  STEM освіти ви зможете:

  • відвідати лекції на важливі й актуальні освітні теми;
  • ознайомитися зі школами і курсами, які спеціалізуються на STEM освіті;
  • долучитися до конкурсу технічних рішень;
  • відвідати виставку проектів;
  • спробувати себе у ролі STEMнауковців, де на спеціальних воркшопах зможете змайструвати робота, провести фізичні чи хімічні експерименти, покерувати автомобільними й авіаційними роботами, поюзати інноваційні гаджети, тощо;
  • взяти участь у розіграші сувенірних подарунків;
  • розважитися з аніматорами.

«Цього року ми вирішили максимально наситити та урізноманітнити програму нашого фестивалю. Завітавши на фестиваль STEM освіти, ви дізнаєтесь багато цікавого із останніх досягнень сучасної науки, зможете взяти участь у численних експериментах та дослідах, а головне, зрозумієте, що наука і навчання можуть бути цікавими та захоплюючими для ваших дітей», - розповіла лідер «Соціальної справедливості» Алла Шлапак.

Організатори запевняють, що фестиваль STEM освіти буде особливо цікавий школярам віком від 10 до 18 років, а також юним спеціалістам, які цікавляться науково-технічним напрямком або мають власні винаходи.

Не будуть нудьгувати і батьки. Вони дізнаються, що є корисного у сучасних гаджетах, опанують нові навчальні програми та особливості виховання покоління Z, яким сьогодні є сучасні діти.

STEM-2018 одночасно буде проходити в місті Київ, Кропивницький, Суми, Чернігів, Миколаїв, Хмельницький та Одеса.

Фестиваль STEM освіти відбудеться 21 квітня у Козак-Палаці вул. Перемоги, 70б.

Підтвердити свою участь потрібно до 13 квітня, написавши листа на email: stem.zaporozhye@gmail.com

Після підтвердження, Ви отримаєте анкету учасника.

Для відвідувачів вхід вільний та не потребує реєстрації.

  

       Детальніше

Переглядів: 549 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar