Головна » 2018 » Листопад » 5 » 10 листопада- інтернет-конференція Сучасні освітні тенденції: «STEM, STEAM та учнівські проекти»
15:17
10 листопада- інтернет-конференція Сучасні освітні тенденції: «STEM, STEAM та учнівські проекти»

За матеріалами https://naurok.com.ua

10 листопада naurok.com.ua  запрошує на інтернет-конференцію Сучасні освітні тенденції: «STEM, STEAM та учнівські проекти»

Багато учнів молодшого та середнього шкільного віку полюбляють різноманітні конструктори та захоплюються наборами «Юний хімік»! А щойно починається хімія, фізика та ускладнюється математика у школі – більшості школярам стає нецікаво їх вивчати. Чому так? 

На жаль, уроки теорії, які не викликають інтересу, – реалії більшості нинішніх шкіл. Вони переважно нудні для дітей. Адже протягом занять учні вивчають теоретичні відомості, численні формули, але практично не мають уявлення, як це насправді працює, і де всі ці знання можна використати у повсякденному житті! Уроки фактично позбавлені практичних занять, творчості та будь-яких експериментів!

У порівнянні з нинішнім, STEM-підхід є значно ефективнішим в організації освітнього процесу. Бо саме такий формат навчання дозволяє поєднувати опанування теорії з із напрацюванням навичок застосування цих знань у повсякденному житті. При цьому навчання шляхом моделювання, проектування та експериментування перетворюється на своєрідну гру, тому сприймається школярами із захопленням!

Переглядів: 405 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar