Головна » 2017 » Листопад » 9 » 10 листопада - Всесвітній день науки
17:19
10 листопада - Всесвітній день науки

Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує заклади освіти Дніпропетровщини долучитися до святкування  Всесвітнього дня науки, який  10 листопада щорічно відзначають в усьому світі. Всесвітній день науки за мир і розвиток спрямований на підвищення рівня поінформованості громадськості про важливість науки та ліквідацію розриву між наукою і суспільством.

З 08 по 18 листопада 2017 року навчальні заклади Дніпропетровської області  запрошуються до проведення власних заходів та участі у обласних заходах, головною метою яких є ознайомлення широкого загалу з досягненнями українських науковців, зацікавлення дітей і молоді науковою роботою,  створення позитивного іміджу навчального закладу. Ця декада – унікальний період для об’єднання зусиль освітян, студентів, школярів та батьківської громадськості, роботодавців, державних органів, експертних організацій, муніципалітетів, ЗМІ заради популяризація сучасної науки у суспільстві.

Пропонується провести в закладах класні години з питань  розвитку науки, науково-практичні конференції,зустрічі з провідними фахівцями у галузі науки, конкурси юних винахідників, змагання інтелектуалів, захисти творчих проектних робіт учнів,  виставка наукових видань, наукові пікніки, виїзні заняття на базі ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, висвітлення тематики заходів на сайтах та офіційних сторінках закладів освіти у соціальних мережах.

Шановні колеги - учасники експерименту «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти».  Запрошуємо Вас взяти участь у заходах до Дня науки, які відбудуться у Дніпровському ліцеї інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара 16 листопада 2017 року. Початок – о 10.00, реєстрація – з 09.30. Адреса закладу – м.Дніпро, вул. Шевченка, 8.  Запрошуємо 1 представника від експериментального навчального закладу. Для участі необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=R8swpfLL-Emtjb3N842mXEw6DyY9lYZBiJ0Wf6wCb0xUMlQyUDczSkg2WlRYOEg5RDcxOUVGUDFBSi4u

Просимо керівників експериментальних навчальних закладів, що працюють за темою «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти» у термін до 10.11.2017 року надіслати план  власних заходів  у рамках проведення декади до Всесвітнього дня науки на електронну адресу zaporozhets.olga@gmail.com.

Переглядів: 558 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar