Головна » 2018 » Січень » 29 » День безпечного Інтернету «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою»
16:50
День безпечного Інтернету «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою»

6 лютого 2018 року у світі буде відзначатися День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою»

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю. День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений не тільки створити безпечний Інтернет, а й також кращий Інтернет, де кожний\кожна може використовувати технологію відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. День безпечного Інтернету має на меті долучити дітей та молодь, батьків та вихователів, освітян, педагогів та соціальних працівників, представників індустрії, політиків для натхнення кожного\кожної відігравати свою роль у створенні кращого Інтернету. 

Ключові-повідомлення-до-Дня-безпечного-Інтернету-2018.pdf

Освіта в сфері прав людини в Інтернеті. Методичний посібник. Мурашкевич О. А.,Черних О. О. – К.: ВАITE. 2015. – 70 с ( У частині «РЕСУРСИ ДЛЯ МУЛЬТИПЛІКАТОРА» подано короткий опис інших методичних посібників з питань прав людини, інформацію про загальноєвропейську кампанію проти мови ворожнечі онлайн та спрощені версії деяких міжнародних документів з прав людини, що використовуються у інтерактивних вправах другої частини. Ці ресурси знадобляться мультиплікатору при підготовці до проведення тематичних освітніх заходів)

Посібник з прав людини для інтернет-користувачів

Переглядів: 625 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar