Головна » 2018 » Грудень » 21 » Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»
15:06
Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

4-16 березня 2019 року відбудеться головна подія освітньої галузі України – Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13). Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

КОНКУРС ІЗ ТЕМАТИЧНИХ НОМІНАЦІЙ.

Перелік тематичних номінацій: 1. Створення та впровадження системи моніторингу якості освіти та освітньої діяльності в закладах вищої освіти. 2. Інтеграція ресурсів Державного стандарту та інноваційних практик у процесі реалізації наскрізних змістових ліній в освітньому середовищі. 3. Сучасний вектор розвитку інклюзивної освіти в Україні. 4. Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників у системі неперервної освіти. 5. STEM-навчання як освітній ресурс ХХІ століття. 6. Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів. 7. Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів. 8. Формування інформаційно-цифрової компетентності як важливої складової розвитку інноваційної особистості.

Інформація

Детальніше на сайті

Переглядів: 567 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar