Головна » 2017 » Листопад » 29 » Конкурс «Учитель року-2018» - відбувся!
14:38
Конкурс «Учитель року-2018» - відбувся!

  У 2017-2018 навчальному році  в Україні стартував щорічний всеукраїнський конкурс професійної майстерності педагогів «Учитель року-2018».

    У номінації «Українська мова і література» свої професійні уміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд районного журі 4 педагоги-словесники: Пастушенко Н.П. (Криничанська СЗШ), Оришкевич Т.І. (Петриківська НСШ), Усіченко О.А. (Микільська на Дніпрі СЗШ), Янишівська А.С. (Олександропільський НВК).

   Випробування цьогорічного конкурсу (тестування, практична робота, методичний практикум) продемонструвало розуміння вчителями нових ідей, теорій, відповідність вибраної ними теми вимогам шкільної програми, було цікавим для журі та всіх учасників конкурсу.

    Найважливішою і завершальною складовою частиною професійних випробувань є конкурсний урок з наступним його самоаналізом. Цей вид конкурсних випробувань відбувся на базі Привільнянської СЗШ. Таким чином, конкурсні уроки, за В.Сухомлинським, стали «дзеркалом загальної педагогічної культури вчителя, мірилом його інтелектуального багатства, показником його культури, ерудиції».

   Переможцем районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» визнано вчителя української мови та літератури Петриківської НСШ Оришкевич Тетяну Ігорівну, яка буде представляти педагогів-словесників на обласному етапі конкурсу.

   Лауреатами районного етапу конкурсу стали вчителі української мови та літератури Пастушенко Н.П. (Криничанська СЗШ) та Янишівська А.С. (Олександропільський НВК).

  Участь педагогів у конкурсі стала можливістю, шансом заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість. Конкурсні випробування підтвердили, що всі учасники  високопрофесійні, ерудовані, творчі учителі  — справжні лідери педагогічної громади району. Найголовніше, аби в кожного з них не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності і майстерності, бажання бути вірними великому імені Учитель.

Переглядів: 553 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar