Головна » 2017 » Квітень » 10 » Інформаційно-методичне забезпечення з фізичної культури
10:20
Інформаційно-методичне забезпечення з фізичної культури

Для забезпечення виконання Указу Президента України  № 42/2016 від 09.02.2016 «Про національну стратегію  з оздоровчої  рухової активності в Україні на період до 2025 р. «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» з метою модернізації в навчальних закладах системи фізичного виховання та оновленої державної програми з фізичної культури для учнів 2, 3, 4 класів ДОІППО підготовлено та впроваджуються  в навчально-виховний процес наступні методичні матеріали:

І. Схвалено Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах (лист № Г-101 від 16.05.2012р.):

- Зошити з фізичної культури для учнів:

· 2 класу “Разом з Фізкультуркіним”; (автори – Москаленко Н.В.. Лаврова Л.В., Гут Л.М., Савченко В.А., Ломако Н.М.) ;

· 3 класу “Фізкультуркін у спортивній країні”; (автори – Москаленко Н.В.. Лаврова Л.В., Гут Л.М., Савченко В.А., Ломако Н.М.);

· 4 класу “Спортивний клуб Фізкультуркіна”; (автори – Москаленко Н.В.. Лаврова Л.В., Гут Л.М., Савченко В.А., Ломако Н.М.).

ІІ. Методичні посібники для вчителів:

  • Орієнтовні уроки фізичної культури  в початковій школі з використанням інтерактивної методами навчання (для учнів 1-4 класів).

ІІІ. Календарне планування з навчально-виховного процесу з фізичної культури для учнів  2, 3 4 класів.

Просимо Вас до 21 квітня 2017 р. подати попередню заявку на придбання методичних матеріалів на  електронну пошту РМК. Форма заявки додається (додаток 1)

                 

Переглядів: 1031 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar