Головна » 2017 » Березень » 11 » Методичний захід у Олександропільському НВК
09:52
Методичний захід у Олександропільському НВК

Олександропільський НВК -  опорна школа району з двох напрямів: "Створення інформаційно-комунікаційного освітнього середовища школи для підвищення якості навчально-виховного процесу" та "Шляхи забезпечення ефективності методичної роботи та досягнення сталого результату". Тому закономірним стало проведення на базі школи   2 березня 2017 засідання круглого столу адміністраторів сайтів ЗНЗ та ДНЗ. Лейтмотив засіданню задала Кацевич Н,М., заступник директора  з навчально-виховної роботи, яка презентувала нові етапи роботи над районним веб-квест-проектом "Допомога учням в оволодінні стратегією життєвого проектування та самореалізації особистості»  та ознайомила завідуючих ДНЗ  з стратегією веб-проекту, оскільки вони є «новачками»  у його реалізації. До 28 травня педагогічні колективи району  вивчатимуть  особливості ефективного контенту інтернет ресурсів; через групи в соцмережах почнуть активно обговорювати  процеси соціалізації особистості  в сучасних умовах . Не просто говорити про це - а на практиці вчитися формувати суспільний контент комунікацій педагогічної громадськості. На методичному заході були присутні учасники групи №2  та №3 районного проекту, а  це - Дзержинівська СЗШ, Дзержинівський ДНЗ, Криничанська СЗШ, Криничанський ДНЗ, Олександропільський НВК,  Миропільська НСЗШ, Петриківська НСЗШ, Березнуватівська СШ та Письмечівський ДНЗ. Використовуючи можливості інтернету, Наталія  Миколаївна продемонструвала основні інструменти веб-квест –проекту.

Закцентувала увагу на основних функціях сайтів навчальних закладів методист РМК Счастливцева М.А. Продовжив засідання круглого столу Соловей О.В., адміністратор сайту Олександропільського НВК, учитель інформатики та математики. Олександр Вікторович одним з перших у нашому районі створив сайт школи і є його незмінним адміністратором. Сайт Олександропільського НВК, по-праву,  один з найкращих сайтів навчальних закладів. За ці роки Олександр Вікторович створив творчу команду однодумців, і тепер сайт – колективна робота і адміністрації школи, і педагогів і учнів.

На практичній частині засідання педагоги опрацювали навички роботи з додатковими інтернет-ресурсами для наповнення сайтів.

Переглядів: 651 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar