Головна » 2017 » Травень » 22 » МОН схвалило до використання у школах онлайн-курс «Лайфхаки з української мови»
20:59
МОН схвалило до використання у школах онлайн-курс «Лайфхаки з української мови»

За матеріалами http://mon.gov.ua 

Міністерством освіти і науки вперше схвалено до використання у школах відкритий онлайн-курс. Відповідний гриф отримав проект «Лайфхаки з української мови» – він містить необхідну навчальну програму, яка допоможе дистанційно підготуватися до ЗНО. Курс створений освітнім проектом EdEra та ГС «Освіторія» і є у безкоштовному доступі на платформі EdEra або Ilearn.

«Лайфхаки з української мови» складаються із коротких відеолекцій. У них з використанням мнемонічних технік пояснюють одразу кілька тем. Крім того, є супутній інтерактивний підручник, 275 автоматизованих тестів, творчі завдання та спеціальні «аркуші учня», які дозволяють скласти власний міні-конспект з усіх тем. Також відкрито форум для обговорення матеріалів з іншими учасниками та адміністрацією.

Уперше курс був презентований на платформі EdEra 1 лютого і викликав велику зацікавленість учнів та вчителів – на нього зареєструвались понад 4500 осіб. Станом на 13 травня учасники курсу виконали близько 60 000 тестових завдань та залишили понад 450 коментарів.

Детальніше 

Переглядів: 467 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar