Головна » 2017 » Травень » 25 » Навчання учнів основам Java- та Android-програмування у 5-9 класах
13:05
Навчання учнів основам Java- та Android-програмування у 5-9 класах

6-7 червня на базі комунального вищого навчального закладу «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбудеться дводенний семінар-тренінг для вчителів інформатики, які здійснюють навчання учнів основам програмування за темою «Навчання учнів основам Java- та Android-програмування у 5-9 класах».

На тренінгу буде представлена  Програма навчання основ Java- та Android-програмування (Додаток 2). Тренінг проводить автор програми Іщеряков Сергій Михайлович, кандидат технічних наук, доцент, викладач Державного Інституту Телекомунікацій та Українського фізико-математичного ліцею  м Києва.

Курс навчання учнів за зазначеною програмою розрахований на 36 навчальних годин. Курс має навчально-методичний комплекс, розроблений авторами програми, що містить відеоуроки до кожної теми. Повна вартість НМК становить 210 грн (три блоки по 70 грн).

Вхідний рівень знань вчителів для участі в тренінгу – довільний. Вчителі, які вже проходили навчання за програмою “Школяр-програміст”, можуть прослухати цей матеріал фактично ще раз і в більш спрощеному варіанті.

Для ефективного навчання на тренінгу доцільно переглянути безкоштовні відеоматеріали (три уроки з модулю 1, три уроки з модулю 2 та два допоміжні відеороліки). Це дасть уявлення про зміст та методику викладання курсу та покращить якість сприйняття матеріалів  тренінгу.

Уроки, з якими необхідно ознайомитись самостійно до початку тренінгу, у програмі виділено курсивом, вони є доступними безоплатно за посиланнями (Додаток 3).

Запрошуються вчителі інформатики, які викладають  або будуть викладати програмування у наступному навчальному році. 

Тренінг відбудеться за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 70,  ДОІППО.. На тренінгу бажано мати власний ноутбук та подовжувач.

Початок тренінгу – 10:00.

Реєстрація учасників з 9.00.

Вчителі будуть мати можливість мешкати у гуртожитку ДОІППО.

Контактні особи: керівник експерименту Бутурліна Оксана Василівна, т.0675596000, координатор Запорожець Ольга Миколаївна, т.098 301 16 86

         Додаток: на 5 арк. в 1 прим.

Переглядів: 543 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar