Головна » 2018 » Січень » 4 » Онлайн курси «Основи здоров’язбережної компетентності» та «Вчимося жити разом»
15:19
Онлайн курси «Основи здоров’язбережної компетентності» та «Вчимося жити разом»

До уваги педагогів,  які викладають предмет «Основи здоров’я» у 1-9-х класах! До 01.02.2018 року Вам необхідно пройти дистанційні онлайн курси  "Основи здоров’язбережної  компетентності"  http://multycourse.com.ua/ua/   та "Вчимося жити разом" http://llt.multycourse.com.ua/ua/page/21/52 і отримати відповідні сертифікати ( БЕЗКОШТОВНО).

Дистанційні онлайн курси є складовими двокомпонентної моделі підготовки педагогів, як в рамках діючих стандартів освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура», так і  в рамках  освітньої галузі "Соціальна і здоров'язбережна" передбаченою концепцією і проектом стандарту Нової української школи. 

Курс«Основи здоров’язбережної компетентності» з концептуальних та методичних основ формування у дітей і підлітків здоров’язбережної і соціальної компетентності призначено насамперед для педагогів навчальних закладів, які викладають предмет «Основи здоров’я» у 1-9-х класах в рамках чинних стандартів для початкової, основної та старшої школи.

Починаючи з 2018/2019 навчального року цей курс стане актуальним для вчителів початкових класів щодо реалізації компетентнісного підходу в рамках освітніх галузей «Соціальна і здоров’язбережна» і «Громадянська та історична». Ці галузі передбачені концепцією і проектом стандарту початкової освіти Нової української школи.

Он-лайн курс буде корисним для всіх бажаючих підвищити свій рівень компетентності з методики розвитку життєвих навичок, сприятливих для здоров’я, безпеки, успішної соціалізації і психосоціального розвитку дітей і підлітків віком від 6 до 17 років.

Презентацію «Двокомпонентна модель підготовки вчителів з методики формування здоров'язбережної і соціальної  компетентності» можна завантажити ТУТ.

Типову програму очного 3-денного тренінгу підготовки вчителів за курсом «Вчимося жити разом» можна завантажити ТУТ.

 

Переглядів: 4365 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 anastasiia20hladkih • 13:42, 23.06.2021
biggrin
avatar