Головна » 2018 » Січень » 12 » Засідання районної творчої групи з питання «Наступність і перспективність між дошкільним закладом і початковою школою
10:52
Засідання районної творчої групи з питання «Наступність і перспективність між дошкільним закладом і початковою школою

 11 січня 2018 року на базі опорного комунального закладу освіти «Оріхівський загальноосвітній комплекс «Школа – сад» І ступеня» Микільської сільської ради Солонянського району Дніпропетровської області»  відбулося засідання районної творчої групи з питання «Наступність і перспективність між дошкільним закладом і початковою школою щодо вдосконалення освітніх і виховних процесів».

         Методист РМК Некрасов В.О ознайомив присутніх  з інноваційними векторами реалізації наступності між ДНЗ та початковою школою.

        З обміну досвідом та вироблення системи спільних поглядів на використання принципу наступності у роботі дитячого садка і початкової школи, спрямування зусилля колективів дошкільних закладів і шкіл на взаємодію виступила керівник опорної школи Котенко А.А., презентуючи надбання з даного питання за  І семестр 2017-2018 н.р.

      Завідувачі закладів дошкільної освіти Любченко Л.І. та Северин Н.М. висвітлили питання пошуку ефективних шляхів забезпечення плавного переходу дітей від дошкільного до повноцінного навчального процесу.

      Потім досвідом роботи поділилися вихователі закладу Курас С.А. та Наріжна І.В. Вчителі початкових класів Нарижна І.М.та Сміюха М.П. охарактеризували завдання,  які стоять на ІІ семестр навчального року.

       Методист РМК Некрасов В.О. ознайомив з результатами психологічних досліджень дітей дошкільнят та учнів початкової школи , які проводили напередодні практичні психологи Тихонська О.В. (Башмачанський ДНЗ) та Славська Х.Ф. (Башмачанська СЗОШ).

      Підсумувала роботу  творчої групи директор Оріхівського ЗОК «Школа-сад» Климець Л.П., яка ознайомила з планом роботи на ІІ півріччя.

Учасники творчої групи виробили рекомендації щодо поліпшення роботи з даного напрямку та вирішили розповсюдити їх директорам загальноосвітніх закладів Солонянського району та завідувачам закладів дошкільної освіти

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 545 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar