Головна » 2018 » Лютий » 19 » Тренінгові заняття з відповідальними за виховну роботу та  практичними психологами закладів освіти Солонянського району
16:06
Тренінгові заняття з відповідальними за виховну роботу та  практичними психологами закладів освіти Солонянського району

19 лютого 2018 року в актовій залі РМК відбулися тренінгові заняття з відповідальними за виховну роботу та  практичними психологами закладів освіти Солонянського району за темою: «Міжсекторальна взаємодія заступників з виховної роботи, працівників психологічної служби у профілактиці насилля, суїцидів та запобіганні торгівлі людьми».

В ході заняття методист РМК Некрасов В.О. акцентував на проявах, які існують у суспільстві, а особливо у дитячому  колективі: (насилля, суїцид, торгівля людьми).

В ході презентації використовувались відео з даної проблематики «Усе в твоїх руках», «Позитивний настрій», «Насилля», «Ідеальний учитель» та інші.

В проведенні заняття взяли участь практичні психологи Денисенко В.А. (Сурсько-Михайлівський ЗЗСО), Залюбовська Л.О. (Петриківський ЗЗСО), Кислична А.С. (Олександропільський НВК), Славська Х.Ф. (Башмачанська ЗЗСО), Тихонська О.В. (Башмачанський ЗДО).

Володимир Олексійович надав рекомендації щодо планування  виховної роботи в закладах саме з цих питань.

Переглядів: 428 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar