Головна » 2018 » Грудень » 11 » УЦОЯО відкрив веб-сервіс для керівників шкіл
10:05
УЦОЯО відкрив веб-сервіс для керівників шкіл

За матеріалами http://osvita.ua

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти розпочато роботу веб-сервісу «Кабінет керівника закладу освіти». Про це йдеться у повідомленні УЦОЯО. 

Онлайн-сервіс призначений для внесення відомостей про заклади освіти, випускники яких проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінюванняабо братимуть участь у моніторингових дослідженнях.

В УЦОЯО повідомили, що керівники закладів загальної середньої освіти мають зазначити необхідні дані про випускні класи старшої школи, зокрема, відобразити профіль навчання та мову навчання в класі, зазначити вивчення іноземних мов та рівень їх вивчення.

Керівникам закладів професійної та вищої освіти необхідно зазначити назви освітньо-кваліфікаційних рівнів, що можуть присвоюватись учням та студентам, які складатимуть ДПА у формі ЗНО у 2019 році.

На підставі цієї інформації надалі відбуватиметься реєстрація випускників.

Також керівникам шкіл необхідно внести інформацію про особливості освітнього процесу на рівні класів. Зазначена інформація буде використана у процесі підготовки та проведення моніторингових досліджень якості освіти та незалежного тестування професійних компетентностей педагогічних працівників.

Доступ до сервісу здійснюється за логіном та паролем, отриманими раніше від регіонального центру оцінювання якості освіти. Якщо заклади досі не отримали або втратили логін і пароль, то для їх відновлення необхідно звернутися до відповідного регіонального центру.

Переглядів: 467 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar