Головна » 2017 » Червень » 1 » Удосконалення та підвищення ефективності управлінської діяльності керівника  ДНЗ
16:15
Удосконалення та підвищення ефективності управлінської діяльності керівника  ДНЗ

23 травня 2017 року на базі Криничанського дошкільного навчального закладу   проведено семінар–практикум для завідувачів дошкільних закладів району з теми «Удосконалення та підвищення ефективності управлінської діяльності керівника  ДНЗ». Метою семінару передбачалося узагальнення, систематизація знань завідувачів ДНЗ щодо керівництва роботи з інноваціями, ознайомлення з ефективним стилем  управлінської діяльності, що сприятиме активізації роботи колективів, активізація прагнення керівників ДНЗ до удосконалення професійної майстерності.  З вітальним словом до учасників семінару звернувся методист районного методичного кабінету Некрасов В.О., завідуюча Криничанським ДНЗ Станчук С.Г. та вихованці дошкільного навчального закладу.

На семінарі було проведено заняття вихователями ДНЗ Перець Л.М. та Процик В.М.  «Подорож до лісової школи». Після обговорення заняття всі були запрошені в «Управлінську майстерню»,  на якій  розглянуто ряд питань, зокрема, «Імідж ДНЗ - ефективність управлінської діяльності», «Стратегія і тактика розвитку ДНЗ», «Організація і управління методичною роботою», «Складові управлінської діяльності»,  «Соціально – психологічний клімат в колективі ДНЗ»,  «Секрет успіху – компетентність і наполегливість у досягненні мети».
У практичній частині семінару-практикуму завідуюча Станчук С.Г. провела  презентацію «Алгоритм та етапи здійснення контролю», «Види контролю» та 
 релаксацію «Психологічні прийоми мотивування – засіб підвищення ефективності роботи».
Підбиваючи підсумки семінару, присутні відзначили актуальність визначеної теми, показали свою зацікавленість, готовність до впровадження проголошених ідей та виконання поставлених завдань.

Переглядів: 613 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar