Головна » 2017 » Листопад » 17 » Відеоконференція в рамках районного тижня інформатики
09:34
Відеоконференція в рамках районного тижня інформатики

Scratch —  середовище, у якому легко можна вивчити ази візуального програмування. На уроках інформатики учні знайомляться з «серйозним» процесом складання  алгоритмів і програм в доступній та цікавій - «несерйозній» формі. А це - перший крок до вивчення професійних мов програмування. Саме про це розповів школярам Солонянщини учитель інформатики Військової СШ Максим Сергійович Максименко під час відеоконференції, яка відбулася 16 листопада в рамках районного тижня інформатики . Учні Дзержинівської СШ, Микільської на Дніпрі СШ, Криничанської СШ, Олександропільського НВК, Письмечівської СШ, Привільнянської СШ, Сурсько-Михайлівської СШ, Петриківської НСШ та Солонянської СШ №2 з цікавістю переглянули в режимі on-line проекти, створені юним програмістом дев'ятикласником Військової СШ Юрієм Бажаном.

В сучасному світі людині не прожити без вміння читати та писати. Незабаром і вміння програмувати стане  життєвою необхідністю, адже програмування формує у людини навички XXI століття: креативне та логічне мислення, вміння працювати з інфомацією, творчість, ініціативність, наполегливість. Тож сподіваємось, що за Юрієм до лав "юних програмістів" незабаром стануть й інші, адже всі переконалися наочно, що програмувати не так вже й складно!

Висловлюємо щиру подяку

  •   учителю інформатики Максименко М.С.та дев'ятикласнику Військової СШ Юрію Бажану за проведення on-line відеоконференції;.
  •  учителям інформатики:  Водоп'яновій Л.М.(Микільська на Дніпрі СШ), Фокіній Л.О.(Дзержинівська СШ), Мун Ю.В.(Криничанська СШ), Солов'ю О.В.(Олександропільський НВК), Макаровій І.Д.(Письмечівська СШ), Ласловій Т.В.(Привільнянська СШ), Тютюрі Г.А.(Сурсько-Михайлівська СШ), Горб О.Ф.(Петриківська НСШ), заступнику директора з НВР Петриківської НСШ Соловей Л.Є, Мельник Г.І. (Солонянська СШ №2) за технічну підготовку заходу та організацію участі навчальних закладів;
  • Дудніку В.С., завідувачу науково-дослідного відділу інформаційних технологій та дистанційного навчання ДОІППО за надання консультацій щодо проведення відеоконференцій на Google+ Hangouts з використанням домену Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.  
  •  
Переглядів: 579 | Додав: mksolone | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar