Головна » 2018 » Грудень » 14 » Вітаємо Людмилу Петрівну Орел - фіналіста Всеукраїнського конкурсу «Кращі STEM-уроки: як викладати»
10:48
Вітаємо Людмилу Петрівну Орел - фіналіста Всеукраїнського конкурсу «Кращі STEM-уроки: як викладати»

Вітаємо Людмилу Петрівну Орел, учителя математики та фізики Микільської на Дніпрі СШ - фіналіста Всеукраїнського конкурсу «Кращі STEM-уроки: як викладати» !

В Україні був проведений Всеукраїнський конкурс «Кращі STEM-уроки: як викладати». Організатори - Центр «Розвиток Корпоративної  Соціальної  Відповідальності», “Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFA Ukraine”, Міністерство освіти і науки України. Партнери- Інститут модернізації змісту освіти МОН, STEM Coalition Ukraine, компанія ІТ-Інтегратор.

В конкурсі взяли участь 329 уроків від вчителів із 17 регіонів України. Журі Конкурсу та незалежні експерти протягом жовтня та листопада обирали найкращі уроки, які потрапили до наступного етапу Конкурсу. Урок з фізики, розроблений Людмилою Петрівною,  у числі 25 найкращих уроків вийшов до фіналу конкурсу. Організатори запросили Людмилу Петрівну  взяти участь у фінальному етапі - Всеукраїнській конференції «Кращі STEM-уроки: як викладати»  в м. Київ 11 грудня. 

Вітаємо Людмилу Петрівну Орел! Бажаємо міцного здоров'я, натхнення та подальших успіхів у професфйній діяльності!

Детальніше

 http://csr-ua.info/csr-ukraine/event

https://www.facebook.com/divchataSTEM/

Переглядів: 442 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar