Головна » 2018 » Січень » 10 » Запрошуємо до участі у Дев'ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»
09:49
Запрошуємо до участі у Дев'ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

15-17 березня 2018 року відбудеться головна подія освітньої галузі України – Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13). http://www.vsosvita.com.ua/

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Учасники: вищі навчальні заклади та наукові установи; закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції, представництва; загальноосвітні, дошкільні та позашкільні заклади освіти, обласні та міські управління (департаменти) освіти; професійно-технічні навчальні заклади та науково-методичні центри професійно-технічної освіти; виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, фонди, асоціації, видавництва, освітні портали.

Відбудуться:

- Рейтинговий виставковий конкурс з нагородженням Гран-Прі «Лідер вищої освіти», «Лідер післядипломної освіти», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Лідер професійно-технічної освіти».

- Конкурси з тематичних номінацій із нагородженням золотими, срібними та бронзовими медалями.

- Вручення Сертифікату «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

Виставку супроводжуватиме змістовна тематична програма, яка включає конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

Детальніше

Переглядів: 617 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar