Головна » 2018 » Квітень » 6 » Стартує спортивний флешмоб «Рух заради здоров’я"
10:58
Стартує спортивний флешмоб «Рух заради здоров’я"

З 6 квітня в закладах освіти району стартує спортивний флешмоб «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається 7 квітня.

Мета заходу - залучення учнів до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя. 

Пропонуємо в навчальних закладах  розпочати флешмоб організацією Фестивалю ранкової зарядки, а  щоденні заходи проводити за участю всіх учнів школи, шкільних танцювальних колективів, вихованців спортивних секцій ДЮСШ, педагогів, батьків,  а також усіх охочих.
Всі учасники спортивного флешмобу мають можливість продемонструвати майстерність і талант у танцях, різноманітних видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі, боксі та різних видах боротьби.
Найактивніші шкільні колективи та окремі учасники будуть відзначені грамотами та подяками Солонянського районного методичного кабінету.
Пропонуємо висвітлювати хід спортивного флешмобу (відео та фотоматеріали) на веб-сайтах закладів освіти, у  Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram-канал ,  на сторінці спільноти учителів, учнів та батьків Солонянщини «Від творчості вчителя, до творчості учня»( G+ ) за посиланням https://plus.google.com/u/2/communities/101439443031019096599?pageId=none

Доцільно позначати повідомлення хештегом #спортивнийфлешмоб.

Переглядів: 610 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar