Головна » 2018 » Квітень » 06

03 квітня 2018 року відбувся семінар для вчителів історії з теми «Формування ключових предметних компетентностей, національно-патріотичних, громадянських якостей особистості на уроках історії та правознавства». Учителі-історики обговорили нові підходи до навчання відповідно до концепції «Нової української школи» та рекомендацій Ради Європи у сфері освіти для демократичного громадянства і прав людини, розглянули комплекс заходів, які зорієнтовані на формування громадянських компетентностей учнів, виховання відповідальних громадян і патріотів своєї держави.

Методист РМК Копейко Т.М. розповіла про нові підходи до освітнього процесу, пропонуючи педагогам переорієнтувати увагу на формування ключових компетентностей учнів, відійшовши від традиційних методик простого ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: mksolone | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

З 6 квітня в закладах освіти району стартує спортивний флешмоб «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається 7 квітня.

Мета заходу - залучення учнів до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя. 

Пропонуємо в навчальних закладах  розпочати флешмоб організацією Фестивалю ранкової зарядки, а  щоденні заходи проводити за участю всіх учнів школи, шкільних танцювальних колективів, вихованців спортивних секцій ДЮСШ, педагогів, батьків,  а також усіх охочих.
Всі учасники спортивного флешмобу мають можливість продемонструвати майстерність і талант у танцях, різноманітних видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі, боксі та різних в ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: mksolone | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

За останні кілька років в Україні стрімко зросла популярність STEM освіти – наукового підходу, який об’єднує в собі чотири дисципліни, а саме: Science – природничі науки; Technology – технології; Engineering – технічну творчість; Mathematics – математику. STEM освіта цікава своїм нетривіальним підходом до вивчення та викладання складних речей простим, доступним та зрозумілим способом. Сьогодні STEM є окремим освітнім напрямком, що поєднує інноваційні технології у вивченні як природничих, так і художніх дисциплін.

Перший фестиваль STEM освіти, організатором якого є ГО «Соціальна справедливість &la ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: mksolone | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)