Головна » 2018 » Квітень » 6 » Відбувся семінар для вчителів історії
14:13
Відбувся семінар для вчителів історії

03 квітня 2018 року відбувся семінар для вчителів історії з теми «Формування ключових предметних компетентностей, національно-патріотичних, громадянських якостей особистості на уроках історії та правознавства». Учителі-історики обговорили нові підходи до навчання відповідно до концепції «Нової української школи» та рекомендацій Ради Європи у сфері освіти для демократичного громадянства і прав людини, розглянули комплекс заходів, які зорієнтовані на формування громадянських компетентностей учнів, виховання відповідальних громадян і патріотів своєї держави.

Методист РМК Копейко Т.М. розповіла про нові підходи до освітнього процесу, пропонуючи педагогам переорієнтувати увагу на формування ключових компетентностей учнів, відійшовши від традиційних методик простого передавання знань.     

Методично-практичний блок «Від творчого вчителя до відповідального громадянина» презентували вчителі: Біжко І.М. (Сурсько-Михайлівський ЗЗСО), Подолкіна О.В (Криничанський ЗЗСО), Чуприна В.П. (Військовий ЗЗСО), Бойда І. Г. (Привільнянський ЗЗСО), Захарченко Т.М. (Олександропільський НВК), Глухова О.Б. (Дзержинівський ЗЗСО).

   Учасники семінару підвели підсумки методичного заходу, обговорили і прийняли методичні рекомендації.

Переглядів: 490 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar