Головна » 2017 » Грудень » 4 » Значення, завдання і зміст музичного виховання, як частини естетичного виховання дітей в начальному процесі
16:21
Значення, завдання і зміст музичного виховання, як частини естетичного виховання дітей в начальному процесі

 01.12.2017 року на базі Калинівської НСШ пройшов районний семінар вчителів музичного мистецтва по темі «Значення, завдання і зміст музичного виховання, як частини естетичного виховання дітей в начальному процесі» з метою розкрити роль уроку музичного мистецтва, його основні завданням у галузі естетичного та музичного виховання дітей, прищеплення їм любові та інтересу до музики, розвиток їх музичних здібностей та художнього смаку.

          Перед учасниками семінару виступив методист РМК Сутуга О.М. з інформацією про особливості викладання музичного мистецтва в школі, як навчального  предмету.

          Вчителі відвідали відкритий урок у 5 класі на тему «Музичні інструменти». Урок підготував і провела Дейкіна Л.С., вчитель музичного мистецтва Калинівської НСШ. Урок пройшов методично вірно, досягнуто поставлене завдання уроку на високому емоційному рівні.

        На семінарі  виступила Шаповал Н.В., керівник МО вчителів музичного мистецтва, вчитель музичного мистецтва Башмачанської СШ  з доповіддю «Формування духовності школярів засобами музичного мистецтва»

        Перед учасниками семінару виступили учасники шкільного вокального гуртка та солісти сільського клубу тріо «Берегиня».

 

Переглядів: 501 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar