Головна » 2017 » Грудень » 04

24-26 жовтня 2017 р.у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася  Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Насичена змістовна програма освітянського форуму: на 62 конференціях, семінарах, майстер-класах, презентаціях, дискусіях були розглянуті  актуальні питання впровадження наукових розробок в педагогічну практику загальної середньої освіти в контексті реалізації Закону України «Про освіту», методи та форми навчання молодших школярів в умовах реалізації Концепції Нової української школи, нова траєкторія розвитку особистості, створення та впровадження інноваційної моделі STEM-освіти, STEM-центрів як науково-освітнього ресурсу в єдиному інформаційному просторі, формування інформаційно-комунікаційних компетентностей учителів та учнів у Новій українській школі, упровадження хмарних сервіс ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: mksolone | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

 01.12.2017 року на базі Калинівської НСШ пройшов районний семінар вчителів музичного мистецтва по темі «Значення, завдання і зміст музичного виховання, як частини естетичного виховання дітей в начальному процесі» з метою розкрити роль уроку музичного мистецтва, його основні завданням у галузі естетичного та музичного виховання дітей, прищеплення їм любові та інтересу до музики, розвиток їх музичних здібностей та художнього смаку.

          Перед учасниками семінару виступив методист РМК Сутуга О.М. з інформацією про особливості викладання музичного мистецтва в школі, як навчального  предмету.

          Вчителі відвідали відкритий урок у 5 класі на тему «Муз ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: mksolone | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

17 листопада на базі Башмачанської СШ пройшов районний семінар вчителів образотворчого мистецтва по темі «Використання різних технік на уроках образотворчого мистецтва» з метою опрацювати методику використання техніки монотипія на уроках образотворчого мистецтва .

          Перед учасниками семінару виступив методист РМК Сутуга О.М. з інформацією про використання різних технік на уроках образотворчого мистецтва.

          Вчителі відвідали відкритий урок у 7 класі на тему «Романтичний пейзаж у техніці монотипія». Урок підготував і провела Пономаренко Н.В., вчитель образотворчого мистецтва Башмачанської СШ. Вчителі і учні отримали велике задоволення від уроку ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 503 | Додав: mksolone | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)