Головна » 2017 » Грудень » 14

2017 рік став для Олесі Омельченко (О.О.Козлової, учителя Військової СШ) знаковим, адже приніс їй не лише перемогу в обласному патріотичному конкурсі, а і нові публікації за кордоном. В Ізраїлі, Єрусалимі ( видавництво EV GARM)  вийшла книга творів кращих письменників Європи, у якій надруковані і вірші Олесі Омельченко.  Міжнародний літературно-художній журнал «СКЛЯНКА ЧАСУ*ZEITGLAS” уже вдруге друкує твори нашої землячки. У №82 за 2017 р. надруковано її оповідання «Стихія», яке включено до VII міжнародного конкурсу короткого оповідання ZEITGLAS-2017. Ну і, звісно, вихід історико-філософсько-фантастичного роману-есе у вршах «Дивограй» став ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: mksolone | Дата: 14.12.2017 | Коментарі (0)

Сучасне інформаційне суспільство формує нову систему цінностей, в якій оволодіння знаннями, вміннями і навичками є необхідним, але недостатнім результатом освіти. Сучасна початкова школа не може залишатися осторонь від процесів модернізації освіти, які відбуваються у всьому світі, і в Україні зокрема. Початкової освіти стосуються всі світові тенденції та інновації: особистісно-орієнтований підхід, інформатизація, інтеграція тощо.

       Новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний з упровадженням компетентнісного підходу щодо формування змісту та організації навчального процесу. Це вимагає підвищення професійної майстерності вчителя, доозброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили йому перебудувати навчально-виховн ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: mksolone | Дата: 14.12.2017 | Коментарі (0)