Головна » 2017 » Грудень » 2 » Вивчення англійської мови на безкоштовній онлайн платформі Lingva.Skills
09:53
Вивчення англійської мови на безкоштовній онлайн платформі Lingva.Skills

За матеріалами http://mon.gov.ua/

Представники понад 1тис українських навчальних закладів приєдналися до вивчення англійської мови на безкоштовній онлайн платформі Lingva.Skills цього року. Курси проходять як школярі та студенти, так і вчителі, викладачі, науковці тощо.

«Спілкування іноземними мовами визначене однією з ключових компетентностей Нової української школи. Ми прагнемо, щоб кожен учень міг належно розуміти, писати, висловлювати свої думки англійською чи іншою з поширених іноземних мов. Водночас наша вища освіта, наука зараз активно інтегруються в європейський та світовий простір, і в цьому контексті знання англійської є так само дуже важливим для українських студентів, науковців. Тому ми підтримали соціальний проект Lingva.Skills, який відкриває багато можливостей для безкоштовного вивчення англійської незалежно від місця проживання й у будь-який зручний час», – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич.

Загалом у межах підписаного МОН та Lingva.Skills меморандуму планується залучити до вивчення англійської 500 тисяч українських вчителів та викладачів.

Наразі навчання здійснюється лише в режимі онлайн, однак нині створюється система за методом змішаного навчання (blended learning), де буде поєднано онлайн навчання із навчанням в аудиторії із викладачем. Цей метод почне втілюватись у навчальних закладах м. Києва вже 2018-го.

Також, до року німецької мови в Україні, розроблюватиметься відповідний контент для онлайн навчання німецької мови.

Довідково: Для участі в проекті потрібно на сайті www.lingva.ua подати заявку від навчального закладу, вказавши назву, приблизну кількість бажаючих вивчати англійську та контактний e-mail. З представником навчального закладу зв’яжеться координатор, відправить проект офіційного листа, який потрібно підготувати, та подальші інструкції.

Навчання відбувається в зручний для користувача час. Термін вивчення – необмежений, але зазвичай становить 3-6 місяців. Курс англійської рівня А1-А2 складається з 150 уроків, кожний з яких трьома видами вправ тренує граматичну або розмовну конструкцію.

Нагадуємо, що на платформі Prometheus стартували безкоштовні курси підготовки до ЗНО з Української мови і літератури, Математики та Історії України.

Переглядів: 504 | Додав: mksolone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar